Termeni și condiții

Condiţii şi modalităţi de plată
Plata produselor cumpărate se va face prin Ordin de Plată în contul companiei UNIX Auto prin fila CEC, bilet la ordin sau numerar . Plata se va face în termenul indicat pe factură conform celor stabilite de comun acord . Data scadenţei este cea înscrisă pe factura fiscală. Semnarea de primire a facturii de către cumpărător reprezintă şi acceptarea termenului de plată respectiv la scadenţă. Pentru vânzările cu plată la termen, termenul va fi menţionat în cuprinsul facturii. Termenul stipulat pe factură este valabil din data emiterii acesteia de către compania UNIX Auto. Compania UNIX Auto în cazul refuzului la plată poate opta pentru încasarea preţului stabilit în documentele fiscale la care se adaugă penalităţi de 0,5 % / zi de întârziere pentru restituirea acestor produse dacă ele corespund întocmai, nu au fost folosite sau uzate, nu au fost desigilate etc.

Preţuri, discounturi
Lista de preţ a Companiei UNIX Auto este exprimată în Ron, preţ brut en-detail, adică preţ client cu TVA inclus. Discountul partenerilor va fi stabilit în primul rând în funcţie de potenţialul acestora, respectiv în funcţie de rulajul desfăşurat!Livrarea şi recepţia produselor
UNIX Auto cu scopul deservirii clientelei în orice situaţie, pune la dispoziţia acesteia stocuri impresionante de marfă. Disponibilitatea şi preţurile produselor pot fi actualizate zilnic de către cumpărător prin INTERNET, MODEM sau DIAL-UP. Preţurile recomandate de vânzare sunt comunicate in RON, prin catalogul electronic Trade Line.

Condiţii de retur marfă
Nu se admit la retur piesele cu ambalajul respectiv eticheta Unix lipsă sau deteriorată, piesele care au fost deja montate şi produsele din grupa pieselor originale. În cazul persoanelor fizice şi a persoanelor juridice cu 0% discount, termenul de retur este de 8 zile de la data vânzării produselor. Peste acest termen nu se acceptă returul produselor.

În cazul persoanelor juridice cu discount perioada de returnare a pieselor este calculată din data vânzării acestora după cum urmează:

  • până în intervalul de 30 zile calendaristice, returul se operează fără nici o taxă de retur
  • până în intervalul de 60 zile calendaristice, returul se operează cu o taxă de retur de 10%
  • până în intervalul de 90 zile calendaristice, returul se operează cu o taxă de retur de 20%


Retururile vor fi însoţite de aviz de însoţire a mărfii şi fişă de retur.

Garanţia

Condiţii şi modalităţi de plată
Plata produselor cumpărate se va face prin Ordin de Plată în contul companiei AGRITIM, Online – cu cardul prin platforma secuzizată oferita de Netopia Payments sau numerar . Plata se va face în termenul indicat pe factură conform celor stabilite de comun acord . Data scadenţei este cea înscrisă pe factura fiscală. Semnarea de primire a facturii de către cumpărător reprezintă şi acceptarea termenului de plată respectiv la scadenţă. Pentru vânzările cu plată la termen, termenul va fi menţionat în cuprinsul facturii. Termenul stipulat pe factură este valabil din data emiterii acesteia de către compania AGRITIM. Compania AGRITIM în cazul refuzului la plată poate opta pentru încasarea preţului stabilit în documentele fiscale la care se adaugă penalităţi de 0,5 % / zi de întârziere pentru restituirea acestor produse dacă ele corespund întocmai, nu au fost folosite sau uzate, nu au fost desigilate etc.

Preţuri, discounturi
Lista de preţ a Companiei AGRITIM este exprimată în Ron, preţ brut en-detail, adică preţ client cu TVA inclus. Discountul partenerilor va fi stabilit în primul rând în funcţie de potenţialul acestora, respectiv în funcţie de rulajul desfăşurat!Livrarea şi recepţia produselor
AGRITIM cu scopul deservirii clientelei în orice situaţie, pune la dispoziţia acesteia stocuri impresionante de marfă. Disponibilitatea şi preţurile produselor pot fi actualizate zilnic de către cumpărător prin INTERNET, MODEM sau DIAL-UP.

Condiţii de retur marfă
Nu se admit la retur piesele cu ambalajul respectiv eticheta AGRITIM lipsă sau deteriorată, piesele care au fost deja montate şi produsele din grupa pieselor originale. În cazul persoanelor fizice şi a persoanelor juridice cu 0% discount, termenul de retur este de 7 zile de la data vânzării produselor. Peste acest termen nu se acceptă returul produselor.

În cazul persoanelor juridice cu discount perioada de returnare a pieselor este calculată din data vânzării acestora după cum urmează:
până în intervalul de 30 zile calendaristice, returul se operează fără nici o taxă de retur
până în intervalul de 60 zile calendaristice, returul se operează cu o taxă de retur de 10%
până în intervalul de 90 zile calendaristice, returul se operează cu o taxă de retur de 20%

Retururile vor fi însoţite de aviz de însoţire a mărfii şi fişă de retur.

Garanţia
Produsele comercializate deţin garanţia AGRITIM. Termenul de garanţie este scpecificat pe ambalajul fiecărui produs. Deoarece termenul de garanţie este valabil din data vânzării produsului, pentru a beneficia de Garanţia AGRITIM aveţi nevoie de factura originală. Piesa defectă este evaluată, şi se decide dacă aceasta reprezintă sau nu un caz în care se pot aplica condiţiile de garanţie. Prin urmare produsul defect este schimbat într-un produs de acelaşi tip sau se restituie contravaloarea produsului.